News

Fra fan til VM-stjerne

Fra fan til VM-stjerne

Da England i deres første VM-kamp slog Tunesien, var forsvarsspilleren Harry Maguire den første, der løb ud til fansene og takkede for deres opbakning.
Ikke så mærkeligt, for kun to år tidligere sad Harry Maguire midt imellem dem.
I 2016 var han nemlig med til EM - som fan.
I 2018 er han med til VM - som engelsk stjerne.
Der findes festlige fotos af Harry Maguire fra EM i 2016 i Frankrig - som fan på tribunen med et England-flag om skuldrene og et plastickrus med flad fadøl i hænderne.
På det tidspunkt spillede den lidt oversete midterforsvarer i Hull City og benyttede et par fridage fra træningen til at tage med en flok kammerater til Frankrig og synge sange om Harry Kane & Co.
Nu spiller han sammen med dem, og i sin første VM-kamp vandt han 100% af sine tacklinger, sejrede i syv luftdueller, skabte tre chancer, og i overtiden var det ham, der leverede en assist til Harry Kanes matchvindermål.
Så nu kunne de engelske fans hylde ham - inklusiv Harrys familie og de venner, som han havde siddet sammen med to år tidligere.
'Jeg er stadig en fan af det engelske landshold. Hvis jeg ikke var blevet udtaget, ville jeg igen sidde på tribunen som fan. Mine venner synes, at det er surrealistisk, at jeg nu er nede på banen og ikke sidder sammen med dem, og det synes jeg egentlig også selv,' indrømmer Harry Maguire overfor Daily Mirror.
Harry Maguire er kæmpestor, men var ikke noget kæmpetalent op igennem ungdomsrækkerne.
Han brød sent igennem til topfodbold - og nu er han som 25 ny mand på det engelske landshold.
Han er rykket fra fan til VM-stjerne.
Så hurtigt kan det gå, hvis man arbejder hårdt og aldrig stopper med at tro på, at man kan.

Jul 04, 2018